Вътрешният министър Иван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над 20 години

...
Вътрешният министър Иван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над 20 години
Коментари Харесай

Демерджиев се разплака в парламента, а депутати си спретнаха голям скандал

Вътрешният министър Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година се разплака от парламентарната естрада поради починалия граничен служител на реда край Елхово. Впоследствие обаче сълзите станаха мотив за скандал сред депутатите за оградата по границата и се наложи намесата на ръководителя на Народното събрание Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко. 

" Първо ще стартира с персоналния миг. Да, фактически това е една голяма покруса. Имах тежката задача да се срещна с родителите на починалия чиновник и в случай че те бяха поискали оставката ми, през днешния ден щях да съм я подал. За мен е чест фактът, че те желаеха той да бъде заровен с парадна униформа ", сподели Демерджиев по време на чуването си и едвам сдържа сълзите си. 

" Сълзите ви от тези естрада ги правя оценка, тъй като мъжките сълзи са доста тежко нещо, само че до там. Г-н министър, това, което се пробвате да извършите в последните дни, не ви прави чест. Вие търсите отговорен. Ако не е оградата, някой различен, в случай че не е поддръжката - нещо друго ", сподели Маноил Манев от и подсети, че от партията не престават да упорстват за оставката му.

Според депутата от виновният е някогашният министър.

" В системата на Министерство на вътрешните работи редовият чиновник има потребност от няколко неща: доверие в управлението си, доверие в оборудването си и мощна мотивация да работи. Кажете кое от тези три неща  вие наследихте от предния министър? ", попита Манев.

Той изрази мнение, че не е трябвало Министерство на вътрешните работи да взе участие в поддръжката на оградата по границата, само че по думите му " е имало едни 70 млн. лева.  Това пък спор с някогашния министър, който е народен представител от " ".

" Току-що бях упрекнат, че съм отговорен за случилото се може би оня ден. Тези политически нелепици въпреки всичко би трябвало да имат някакъв край ", сподели още той.

Рашков дефинира изявлението на Манев като непремерено.

" Вие похарчихте от повече от 200 млн. лева за построяването на оборудване, което пропуща и зайците, а не препятства прекосяването на мигранти от нашата страна ", сподели Рашков. 

" Не знам какво персонално пояснение и с какви очи се изправяте тук. Това, което споделих е безспорната истина ", отвърна Манев.

Той съобщи, че Рашков ненавижда българските служители на реда.  В разногласието се намеси и депутатът от, като добави, че преградното оборудване е кражбата на десетилетието.

По думите му българските гранични служители на реда умират за това, че там се е направило голямо безсрамие. " Който министър да пристигна тук, едно и също ще дава отговор: че там нищо не работи и всичко е унищожено ", сподели Иванов.

Депутатът от Георг Георгиев също взе присъединяване, като регистрира, че миграцията се повишава с хиляди по време на служебните държавни управления. " Не мисля, че би трябвало да разрешаваме персонално пояснение, не чух за тази зала да се приказва за комунистически полицай и следовател по този начин, че да може някой да се припознае ", сподели Георгиев. Според него Рашков е индивидът, който ще остане като нелегално арестувалия Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.  " Много ви апелирам, преустановете кавгата ", сподели ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко. Според него те са безплодни.

Той сподели още, че не е експерт по Министерство на вътрешните работи и по бойните каузи на България. " Един от доста дребното хора съм очевидец, когато в България потеглиха да ремонтират учебните заведения, с цел да настаняваме бежанци. Хората стачкуваха и не желаеха бежанци. Присъствал съм на съглашение България да не бъде страдаща страна от бежанци. Бил съм на стискането на мъжки ръце, по тази причина България от години спи по-спокоен сън ", сподели той. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР